|
|
Gram na 888starz juz z pare miesiecy i tak sobie pomyslalem, ze rzuce tu pare slow. Nie ma co owijac w bawelne — dorwalem link na jakims forum i jakos zostalem. Jako gracz z Polski ciezko o sensownych opcji, wiec kazde takie od razu testuje na spokojnie.
Najbardziej lece w automaty i jest w czym wybierac. Jest chyba z trzy tys. automatow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus i Book of Dead masz od reki, choc szczerze najczesciej wracam do paru swoich ulubiencow. Grafika jest ok tez na kompie.
Jesli wolisz live — sa stoly od Evolution, na zywca, do tego rozne game show w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Jesli chodzi o forse — robilem Visa i Skrill, obsluguje tez Bitcoinem. Pierwszy cashout dostalem w niecale 24h, na e-wallecie sa najszybsze. Warto zerknac na aktualne kody i promki na 888starz betting zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza.
Powitalny prezentuje sie przyzwoicie — jest do 1500 euro plus paczke darmowych spinow. Wager wynosi okolo x40, i to no w normie, ale jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Minimalny depozyt to grosze, rejestracja zajela mi jakies pare minut. Apka mobilna dziala i chodzi ok, sciagalem apk z ich stronki.
Zeby nie bylo za rozowo — obsluga potrafi kaze czekac, szczegolnie pod obciazeniem. Weryfikacja konta tez mnie zmeczyla, choc widocznie kwestia regulacji tak musi byc. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie na forach sa rozne, wiec wyrob sobie wlasne, zanim wrzucisz kase. |
|