貓姐姐全台外約

找回密碼
 立即註冊
查看: 23|回復: 1

888starz

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

105

積分

初級會員

積分
105
發表於 2026-7-29 14:45:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Gram na 888starz juz z pare miesiecy i tak sobie pomyslalem, ze rzuce tu pare slow. Nie ma co owijac w bawelne — dorwalem link na jakims forum i jakos zostalem. Jako gracz z Polski ciezko o sensownych opcji, wiec kazde takie od razu testuje na spokojnie.

Najbardziej lece w automaty i jest w czym wybierac. Jest chyba z trzy tys. automatow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus i Book of Dead masz od reki, choc szczerze najczesciej wracam do paru swoich ulubiencow. Grafika jest ok tez na kompie.

Jesli wolisz live — sa stoly od Evolution, na zywca, do tego rozne game show w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Jesli chodzi o forse — robilem Visa i Skrill, obsluguje tez Bitcoinem. Pierwszy cashout dostalem w niecale 24h, na e-wallecie sa najszybsze. Warto zerknac na aktualne kody i promki na 888starz betting zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza.

Powitalny prezentuje sie przyzwoicie — jest do 1500 euro plus paczke darmowych spinow. Wager wynosi okolo x40, i to no w normie, ale jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Minimalny depozyt to grosze, rejestracja zajela mi jakies pare minut. Apka mobilna dziala i chodzi ok, sciagalem apk z ich stronki.

Zeby nie bylo za rozowo — obsluga potrafi kaze czekac, szczegolnie pod obciazeniem. Weryfikacja konta tez mnie zmeczyla, choc widocznie kwestia regulacji tak musi byc. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie na forach sa rozne, wiec wyrob sobie wlasne, zanim wrzucisz kase.
匿名  發表於 2026-9-11 07:38:58
高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies

本版積分規則

Discuz!|手機版本|小黑屋|貓姐姐全台外約

GMT+8, 2026-9-24 11:43 , Processed in 0.482844 second(s), 19 queries .