貓姐姐全台外約

找回密碼
 立即註冊
查看: 67|回復: 1

888starz

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

105

積分

初級會員

積分
105
發表於 2026-8-19 01:57:05 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, to chyba mam prawo wrzucic pare slow. Wszedlem tam z polecenia kolegi, raczej sceptycznie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki — gdzies 5-6 tysiecy pozycji, co na papierze brzmi ladnie, w praktyce jednak i tak wracasz do tych samych pieciu.

U mnie to Gates of Olympus plus Sweet Bonanza, czyli to samo co wszedzie. Znajdziesz tez Play'n GO i troche Play'n GO, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Aviator i te crashe tez maja, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live to Evolution robi robote — Crazy Time jest po angielsku, polskich stolow jakos nie uswiadczylem, co dla czesci osob bedzie minusem.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% do okolo 1500 zl plus okolo 150 spinow, rozlozone na raty. Obrot to x35, co oznacza ze nie ma cudow — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Bywa tez drobny no deposit za sama rejestracje, choc to zmienia sie co chwile — aktualne kody sprawdzisz na 888starz freebet zanim wplacisz.

Kasa to dla mnie plus. Karta przelew wchodzi od reki, minimum to jakies 20-25 zl. Wyplacalem na Skrilla i szlo jakies dwie godziny, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja jednak trwala cztery dni — pierwszy skan im nie pasowal, obsluga jest po polsku i ogarnia, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Aplikacja mobilna dziala calkiem znosnie, jedyne ze sciagasz apk ze strony, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iOS jest przez TestFlight. Licencja to Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i rozliczenie musisz ogarnac na wlasna reke. Dla czesci to dyskwalifikuje — pisze co widze. Na razie zostaje, bez fajerwerkow.
匿名  發表於 2026-9-11 22:07:43
高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies

本版積分規則

Discuz!|手機版本|小黑屋|貓姐姐全台外約

GMT+8, 2026-9-21 11:58 , Processed in 0.220361 second(s), 19 queries .