貓姐姐全台外約

找回密碼
 立即註冊
查看: 4|回復: 0

Люди, хто тямить у постільній білизні? Попався на очі корисний сайт

[複製鏈接]

1

主題

1

回帖

116

積分

初級會員

積分
116
發表於 昨天 19:26 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Всім привіт! Вирішив показати цікавим сайтом, може комусь стане в нагоді. Останнім часом прямо біда помітив, що прокидаюсь розбитий, часто прокидаюся, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Грішив на нерви, на атмосферний тиск, а жінка каже: "Треба змінимо білизну на якісну, а не оте страхіття з ринку". І тут я пішов в мережу.

Якщо чесно, вважав, що вибір постільного комплекту - це просто "гарний малюнок чи ні". Виявилось, ціла наука. І бязь, ранфорс, і сатин... А я в таких словах не розбирався, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, оце скарбниця корисної інфи! Я провів майже годину. У них прямо як в підручнику: чітко описані усі типи тканин, від бюджетної бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є таблиця з описом щільності тканини та того, скільки прань витримає комплект. Дуже допомогло мені усвідомити, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

Кілька відкриттів особисто виніс:
- Виявляється, наші та євро розміри суттєво різняться, і перед замовленням треба озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель в спеку — це капець, а сатин насправді дихає, бо в неї плетіння ниток інша.
- Там написано, як правильно прати, щоб колір не зліз через місяць. Актуально для нас, у кого пралка паше без вихідних.

Зрештою вирішили взяти спочатку один сатиновий набір від українського виробника (підтримали так би мовити своїх). Наразі все чудово — спимо як немовля, білизна дуже приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.

Загалом, якщо ви, як і я, до цього моменту думали, що підковдра — це не та річ, в що треба розбиратись, дуже раджу глянути огляд на тому сайті. Справді економить час на підбір та рятує від покупки неякісної речі. Всім гарного відпочинку!
高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies

本版積分規則

Discuz!|手機版本|小黑屋|貓姐姐全台外約

GMT+8, 2026-4-9 00:28 , Processed in 0.147695 second(s), 19 queries .