貓姐姐全台外約

找回密碼
 立即註冊
查看: 19|回復: 1

Як мультиварка стала моїм найкращим другом

[複製鏈接]

1

主題

1

回帖

111

積分

初級會員

積分
111
發表於 昨天 16:20 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Як мультиварка стала моїм найкращим другом

До недавнього часу мої стосунки з кухнею не складалися. Я навіть яєчню примудрялася спалити або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я подивилася на це скептично.

Перші два тижні я обходила її стороною. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче щось із космічного фільму. Але їсти хотілося завжди, і настав момент істини.

На сайті найпростішим рецептом виявилися "Ліниві голубці". Назва мене підбадьорила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і залила це томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і затамувала подих.

За годину кухня наповнилася таким духмяним запахом, що чоловік прийшов на кухню, здивовано питаючи: "Це ти сама приготувала?".

Коли я зазирнула всередину, то не повірила своїм очам. Це була їжа, а не щось неїстівне! Пахуча, гаряча і дуже апетитна! Ми поласували нею за лічені хвилини.

Тепер ми з мультиваркою - друзі. Вона не зважає на мою недосвідченість: страви виходять ідеально, без мого контролю і не стріляє олією. Я вже вивчила її характери — мову таймерів і режимів. І хоч друзі посміюються, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.

4

主題

18

回帖

281

積分

初級會員

積分
281
發表於 昨天 20:52 | 顯示全部樓層

fast indexing engine

登錄/註冊後可看大圖

Some great benefits of speedy url indexing companies are manifold. For end users, this means more rapidly use of new material, doing away with the disheartening lag time involving publication and discovery. No matter if attempting to find breaking information, trending subject areas, or area of interest pursuits, people can be assured that they are accessing quite possibly the most up-to-date details offered. fast indexing engine

fast indexing windows fast indexing for blogger speed index wordpress SpeedyIndex google fast indexing tool free  7a102a2  
@index_systum77=
高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies

本版積分規則

Discuz!|手機版本|小黑屋|貓姐姐全台外約

GMT+8, 2026-3-13 04:47 , Processed in 0.219646 second(s), 19 queries .