|
|
Od jakiegos czasu ogram 888starz juz jakies pare tygodni i w koncu postanowilem, ze rzuce tu pare slow. Tak z reka na sercu — dorwalem link na jakims forum i jakos zostalem. Jako gracz z Polski ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie.
Najbardziej krece sloty i wybor jest ogromny. Spokojnie ponad dwa tys. tytulow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa od reki, choc szczerze zwykle wracam do paru swoich tytulow. Ladowanie dziala gladko na mobilce.
Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — jest sekcja od Evolution, na realnych ludziach, do tego rozne game show w stylu Crazy Time. Zjada czas na calego. Wplaty i wyplaty — wrzucalem przez karte i Neteller, mozna rowniez Mastercard. Pierwszy raz dostalem po jakichs 24h, na e-wallecie ida najszybciej. Mozesz podejrzec swieze oferty zaraz na 888starz com przed rejestracja, bo sie zmieniaja.
Powitalny jest przyzwoicie — dostajesz spory procent od wplaty plus paczke free spinow. Obrot wynosi x40, co szczerze w normie, ale jak zawsze czlowiek musi ogarnac zasady. Wejscie to grosze, rejestracja zajela mi jakies chwile. Aplikacja na androida tez jest i jest znosna, apk z ich stronki.
No i teraz lyzka dziegciu — czat bywa ze odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza wieczorami. KYC tez mnie zirytowala, ale widocznie z powodu licencji inaczej sie nie da. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie w sieci sa rozne, dlatego wyrob sobie wlasne, zanim wrzucisz kase. |
|