貓姐姐全台外約

找回密碼
 立即註冊
查看: 1|回復: 0

888starz

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

105

積分

初級會員

積分
105
發表於 22 分鐘前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Siedze na tej stronie od jakichs pieciu miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny. Wpadlem tam z polecenia kumpla, szukalem wtedy miejsca, ktore przyjmuje wplaty w PLN bez kombinowania. Nie ukrywam — na start bylem sceptyczny, bo w sieci pelno podobnych budek.

Sloty to w sumie to, po co tam siedze. Jest kilka tysiecy pozycji, choc badzmy szczerzy dobra polowa to zapychacze. Ja gram przewaznie na Play'n GO — Sweet Bonanza potrafi zrobic dzien, a z klasyki lece w Book of Deada. Maja tez NetEnt, Betsoft, Microgaming, wiec nie ma na co narzekac. Od jakiegos czasu coraz czesciej wchodze na live — Evolution robi to porzadnie, prowadzacy po angielsku, ale czasem trafiaja sie polskie stoly, a takie Crazy Time to juz w ogole cyrk, ale wciaga.

Bonus powitalny daje 100% od wplaty oraz jakies 30 darmowych spinow, z tym ze obrot x40 to nie jest bajka i trzeba sie w to wkrecic na spokojnie. Krazy tez bonus bez depozytu, ale to leci rotacyjnie, wiec lepiej podejrzec obecne promki na 888starz pl przed rejestracja. Minimalna wplata nie zabija — dalo sie wejsc za kilkanascie zlotych.

Zakladanie konta zajela mi doslownie minute, schody zaczely sie przy doslaniem dokumentow — zeszlo ze dwa dni, to standard w kazdym miejscu. Kase wyciagalem trzy razy: Skrill byl w kilka godzin, przelew na Vise szla dwa dni robocze, a przez krypto najszybciej — praktycznie od reki. Neteller i Mastercard tez sa.

Minus, ktory musze wypomniec: support reaguje w miare szybko, ale polska wersja odpowiedzi to czasem kalka z tlumacza i potrafia odbic temat do maila. Apka na Androida dziala calkiem sprawnie, choc czasem lubi sie zaciac przy live. Papiery sa z Curacao, wiec bez cudow — to nie jest polski operator z ministerialnym zezwoleniem. Ogolnie gram dalej, choc trzymam to na zdrowy rozsadek.
高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies

本版積分規則

Discuz!|手機版本|小黑屋|貓姐姐全台外約

GMT+8, 2026-8-14 00:33 , Processed in 0.448162 second(s), 18 queries .