|
|
Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic cos napisac. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, bez wiekszych oczekiwan. To co uderza na starcie to ilosc slotow — gdzies 6 tysiecy tytulow, co na papierze brzmi ladnie, choc umowmy sie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
Nic odkrywczego: Gates of Olympus oraz Sweet Bonanza, no i Pragmatic. Znajdziesz tez Play'n GO i troche Betsoft, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Aviator i te crashe oczywiscie tez sa, mnie to nie przekonalem. Na zywo to Evolution robi robote — Crazy Time po angielsku, polskich stolow jakos nie uswiadczylem, co dla czesci osob bedzie minusem.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl i do tego okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Wager jest x40, co oznacza ze nie ma cudow — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez bonus bez depozytu po weryfikacji, ale to rotuje — aktualne kody widac na download 888starz przed rejestracja.
Wyplaty dzialaja przyzwoicie. Karta wplata wchodzi od reki, minimalny depozyt niecale 30 zl. Zlecalem wyplate w krypto i schodzilo w kilka godzin, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow jednak byla upierdliwa — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Apka na Androida dziala i jest lzejsza od strony, jedyne ze instalujesz apk recznie, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Formalnie Curacao, nie polska, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i kwestie podatku musisz pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — mowie jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow. |
|