|
|
Obstawiam tu jakies czterech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Wszedlem tam z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki — gdzies 7 tysiecy tytulow, liczba robi wrazenie, ale realnie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
U mnie to Sweet Bonanza oraz Sweet Bonanza, czyli Pragmatic. Znajdziesz tez Play'n GO i Betsoft, wiec providerzy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe sa, mnie to nigdy nie przekonalem. Na zywo kreci Evolution — Crazy Time jest po angielsku, krupierow po polsku nie widzialem, to akurat szkoda.
Bonus powitalny wynosi 100% pierwszego depozytu z dorzuconymi 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Wager wynosi x35, co oznacza ze nie ma cudow — radze doczytac, serio. Widzialem tez cos bez depozytu po weryfikacji, choc to zmienia sie co chwile — aktualne kody widac na 888starz free spins przed rejestracja.
Kasa to dla mnie plus. Przez Skrilla wplata wchodzi od reki, minimum to okolo 20 zl. Wyplacalem na e-portfel i szlo jakies dwie godziny, karta to juz inna bajka, dwa dni. KYC niestety mnie zmeczyla — pierwszy skan im nie pasowal, obsluga odpisuje szybko, ale gadasz troche z automatem.
Aplikacja mobilna jest i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze nie ma jej w Google Play, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iOS jest przez TestFlight. Formalnie Curacao, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i rozliczenie musisz rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, choc bez zachwytu. |
|